More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Un bărbat a zăcut ore în șir în fața Spitalului de Urgență Floreasca, fără să fie băgat în seamă de nimeni

  În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat a zăcut ore în șir în fața Spitalului de Urgență Floreasca. În tot acest interval, medicii care sunt la doar câțiva metri distanță nu au nicio reacție. Cu atât mai puțin oamenii, rude ale pacienților internați în unitatea spitalicească din centrul Capitalei. Reluăm: vorbim despre capitala României, despre un spital universitar și despre medici și pacienți. Vorbim despre anul 2020, despre viață și despre moarte, dar și despre cum am învățat să ne protejăm pe noi ignorându-i pe ceilalți…

  Pentru că până la momentul publicării acestei știri nu a putut fi contactat niciun cadru medical care să confirme decesul bărbatului sau situația lui exactă, ne vom rezuma la a relata că acesta a zăcut pe trotuar ore în șir. Conform primelor informații, el a căzut în fața spitalului Floreasca, iar cei prezenți au crezut că se află în stare de ebrietate și pur și simplu a adormit.

  Impact.ro a intrat în posesia unor imagini din care se poate vedea clar faptul că bărbatul zace exact în fața spitalului, fără a mai da vreun semn că trăiește. Zeci de persoane trec nepăsătoare pe lângă el, însă nimeni nu se apropie să vadă ce se întâmplă exact: nici trecători, nici medici. Mai mult, la un moment dat, medicul de gardă iese din spital pentru a oferi informații aparținătorilor pacienților internați în spital, însă nici măcar el nu merge să verifice care este starea bărbatului căzut.

  Cei prezenți în acel moment la fața locului susțin că bărbatul a suferit un infarct și că a decedat. La un moment dat, după câteva ore în care nimeni nu s-a gândit să verifice ce se întâmplă cu bărbatul, medicul de pe o ambulanță, care tocmai adusese un pacient, a verificat pulsul, iar mai apoi a confirmat decesul.

  Menționăm faptul că filmulețele au ajuns la redacție sâmbătă seara, în jurul orei 23:00 și că, până la ora publicării, nu am reușit să obținem o declarație oficială din partea reprezentanților celui mai mare spital de Urgență din România.

  Mărturia cutremurătoare a celei care a filmat

  ”FLOREASCA- Spitalul Clinic de Urgență Aseară

  Cel mai mare spital de urgență

  – oameni căzuți lângă gardul spitalului lăsați sa moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru fata de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolana a jurământului.

  -gândaci.

  Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat.

  -bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului ca poate le pica un ciubuc.

  -pacienții, aparținătorii etc., ținuți la gardul spitalului precum ciumații.”, se arată în descrierea filmulețelor postate pe Facebook.

  #MURIM_CU_ZILE"Asta e România. București, capitala României, anul 2020, din mileniul 3. Spitalul Floreasca, spital de urgență! Om care zace pe trotuar, medic de gardă la 2 m de el care negociază senin cu aparținatorii unor pacienți mai "atenți", libărci care dau târcoale să intre în zonele aseptice, saloane goale. Intre timp, lumea moare liniștită, acasa sau in fața spitalului, ca au vut ghinion sa se imbolnaveasca în pandemia de Covid. Iar românilor li se pare normal, că așa e in pandemie, mai mult nu se poate face. Câte spitale de nebuni ne-ar mai trebui? Câte parchete, câți procurori, că ai noștri inchid ochii sau uită să se autosesizeze? Unde trebuie să mergem ca să fim tratați ca niște oameni?"Adriana Vitan BalintP.S. Dacă intrați pe contul doamnei care a filmat, veti afla și cum a murit socrul, acasă, cu hemoragie internă, pentru ca i se refuzase internarea la Floreasca, desi diagnosticul fusese de hemoragie. Trist. 😔 Dureros! 😢

  Publicată de Camelia Delia Zamfira pe Duminică, 28 iunie 2020

  Sursa: Playtech

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles