More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Liverpool a câștigat titlul în Premier League după 30 de ani (SPORT)

  Liverpool a câștigat matematic titlul în Anglia după 30 de ani, primul din era Premier League. Cu 7 etape înainte de final, trupa lui Klopp are 23 de puncte avans față de City. „Cormoranii” au profitat de victoria lui Chelsea în fața echipei lui Guardiola, scor 2-1.

  Așteptarea fanilor lui Liverpool a luat sfârșit. După un sezon perfect, „cormoranii” au ajuns la 19 titluri naționale în Anglia (lider e Manchester United, cu 20 de trofee).

  Performanța din acest sezon e cu adevărat specială. „Mașinăria” creată de Jurgen Klopp a câștigat matematic titul cu 7 etape rămase de disputat din Premier League. E cea mai rapidă campioană din istoria competiției!

  Triumful lui Liverpool în Premier League era doar o chestiune de zile. Acesta a venit astăzi, fără ca echipa să joace. Chelsea a câștigat duelul cu Manchester City, scor 2-1, și a consolidat poziția de Liga Campionilor pe care speră să o ocupe la finalul sezonului.

  Partida a fost una superbă. De Bruyne a punctat la capitolul estetic cu golul marcat din lovitură liberă în minutul 55. Golul izbăvitor a venit de la Willian, din penalty, în minutul 78. Fernandinho a fost eliminat la acea fază pentru un henț pe linia porții.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles