More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Gheorghe Flutur a fost validat de PNL pentru a candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava: „Sunt omul vostru, puneți-mă la treabă!”

  Gheorghe Flutur, actualul președinte al Consiliului Județean (CJ) Suceava, a fost validat de Colegiul Director al filialei județene Suceava, pentru a candida pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava.

  Acesta a arătat că au fost validate și listele cu cei 114 candidați PNL la primăriile din județ, cu listele aferente de consilieri locali.

  Gheorghe Flutur a mai menționat că îi va susține pentru funcția de vicepreședinte al CJ Suceava pe Irina Vasilciuc, administratorul public al județului Suceava, și pe Niculai Barbă, în prezent vicepreședinte al CJ Suceava.

  „În primii 10 de pe listă avem patru doamne. Candidați pentru vicepreședinte al Consiliului Județean pe care îi voi susține sunt Irina Vasilciuc, actualul administrator public al județului Suceava, și Nicolae Barbă, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. Avem noutăți, personalități importante, tânăra doamnă doctor pediatru Elena Tătăranu, șefa Secției de Pediatrie de la Spitalul Clinic Județean Suceava, profesorul universitar, doamna profesoară Otilia Clipa, un om de renume în Universitatea «Ștefan cel Mare» din Suceava, avocata Dana Mitrea, un recunoscut avocat în lumea suceveană, sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în noua listă de consilieri. Câteva vorbe despre candidatura mea. Merg la drum, pentru voi, dragi suceveni. Am în suflet, pe buze, în minte, pe tălpile pantofilor, un kilometraj pregătit pentru dezvoltare, pentru bunăstare și pentru siguranța dumneavoastră, dragi suceveni. Folosiți-mă, puneți-mă la treabă! Am făcut o de fiecare dată. Am atâtea lucruri despre care pot vorbi. În fiecare sat, pe fiecare uliță care au fost făcute în perioada mea, vă rog să mă judecați după fapte și să veniți alături de mine pentru ca Suceava să fie reprezentată cu cinste atât aici, la nivelul județului Suceava, cât și în politica națională. Sunt omul vostru, puneți-mă la treabă!”, a declarat Gheorghe Flutur.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles