More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Eric Bicfalvi a fost desemnat jucătorul anului la Ural (SPORT)

  Eric Bicfalvi a avut un an de pomină în Rusia. Fostul mijlocaș al celor de la FCSB și Dinamo are toate motivele să pretindă un loc în echipa lui Mirel Rădoi. A fost ales jucătorul anului la Ural. Două goluri geniale au făcut din cel supranumit „Pictorul” un adevărat erou la Ekaterinburg.

  Eric Bicfalvi a ajuns la 32 de ani. Și este parcă mai bun decât niciodată. Fostul mijlocaș de la FCSB și Dinamo a lăsat Liga 1 în 2016 și a ajuns în Rusia. Mai întâi la Tom Tomsk, apoi la Ural Ekaterinburg, acolo unde este deja la al treilea sezon.

  Bicfalvi a avut un sezon fantastic în Premier League din Rusia. A marcat 8 goluri și s-a clasat la final pe locul 11 în clasamentul golgheterilor.

  La finalul campionatului, Ural Ekaterinburg a terminat pe locul 11, dar Eric Bicfalvi are motive de bucurie. A fost desemnat cel mai bun jucător al echipei Ural în sezonul 2019/2020. Românul a câștigat atât voturile fanilor cât şi cele ale jurnaliştilor.

  În alegerea fanilor au contat cu siguranță și cele două goluri de senzație marcate de român.

  Eric Bicfalvi speră să îl convingă pe Mirel Rădoi să îl cheme la națională. În mandatul lui Cosmin Contra nu a avut noroc.

  „Acum, sunt direct, niciodată nu o să mă ascund: Dacă era să nu vreau să vin la echipa națională, să vin 7 – 8 ore de zbor, să-mi las familia acolo doar de dragul de a vedea Mogoșoaia, credeți că mai veneam? I-aș fi zis la telefon lui ‘Mister’ să nu mă mai convoace. Eu am venit atunci la lot deja accidentat și am încercat să mă recuperez de pe o zi pe alta, dar nu s-a putut”, a declarat Bicfalvi pentru ProSport, la începutul anului.

  24 de goluri în 87 de meciuri a reușit Eric Bicfalvi pentru Ural.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles