More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr din Vatra Moldoviței, fără permis, care și-a făcut un obicei din a conduce o motocicletă neînmatriculată a fost reținut de polițiști pe baza camerelor video

  Polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au deschis un dosar penal în legătură cu conducerea ilegală a unei motociclete pe drumurile publice de către Roberto D., în vârstă de 24 de ani, rezident în comuna Vatra Moldoviței.

  Potrivit informațiilor obținute, tânărul nu deține niciun permis de conducere pentru categorii de vehicule și nu a instalat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe motocicletă, pentru a evita identificarea în trafic.

  În urma investigațiilor, polițiștii au identificat motocicleta Honda utilizată de Roberto D. în săvârșirea infracțiunii. Aceasta a fost indisponibilizată pentru a fi folosită în cercetări ulterioare.

  Probele obținute din vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere și declarațiile martorilor oculari au confirmat că Roberto D. a condus motocicleta pe DJ 176 în zilele de 29 și 30 iunie 2024, în jurul orei 19.00, fapte pentru care este acuzat.

  În lumina acestor dovezi, la data de 8 iulie 2024, polițiștii au decis continuarea urmăririi penale împotriva lui Roberto D. pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Datorită circumstanțelor concrete ale comiterii infracțiunii și în lipsa recidivei pentru infracțiuni rutiere anterioare, s-a dispus reținerea lui Roberto D. pentru o perioadă de 24 de ore.

  O escortă a fost constituită pentru a-l transporta la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă (CRAP).

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles