More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un băiat de 12 ani, care a traversat neregulamentar un drum din Iaslovăț, a fost lovit de o mașină

  În după-amiaza zilei de 8 iulie 2024, în jurul orei 13.05, un incident rutier s-a produs pe DN 2K, în localitatea Iaslovăț. Liviu G., de 55 de ani, din comuna Arbore, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen, deplasându-se dinspre comuna Arbore spre orașul Milișăuți.

  Pe neașteptate, în fața unui magazin, șoferul a fost surprins de apariția bruscă a unui pieton. Andrei C., un băiat de 12 ani din aceeași localitate, s-a angajat în traversarea drumului național într-un loc nepermis și fără să se asigure, punându-și viața în pericol.

  Minorul a fost transportat de urgență cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean Suceava pentru îngrijiri medicale. Medicii au diagnosticat un traumatism la glezna dreaptă, clasificând rănile ca fiind ușoare.

  Liviu G. a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, la Spitalul Municipal Rădăuți i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, conform procedurilor legale.

  În urma acestui eveniment nefericit, autoritățile au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles