More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Amenzi în valoare de 24.000 de lei date pentru un transport ilegal de cherestea efectuat de o societate din Câmpulung Moldovenesc

  Într-o operațiune de control desfășurată de polițiști, la data de 8 iulie 2024, un ansamblu de vehicule ce transporta cherestea a devenit „protagonistul” unui incident de amploare.

  În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoutilitara firmei SC GABMAER SRL transporta cu aproape 4 metri cubi mai mult cherestea decât era specificat în documentele de însoțire.

  Lucrătorii silvici prezenți la fața locului au confiscat imediat excedentul de cherestea, evaluat la aproximativ 3,95 metri cubi, în valoare de circa 4.000 lei. Aceasta a fost plasată sub custodie până la finalizarea investigațiilor.

  În urma incidentului, SC GABMAER SRL a fost sancționată cu o amendă în cuantum de 4.000 lei conform prevederilor legale în vigoare, care reglementează transportul și comercializarea lemnului.

  Șoferul ansamblului de vehicule, Toma C., angajat al SC BUCOBIS SRL, a refuzat categoric să coopereze cu reprezentanții autorităților pentru cântărirea mărfii transportate. Această atitudine i-a adus o amendă contravențională severă în valoare de 20.000 lei, subliniindu-se astfel gravitatea nerespectării normelor în vigoare.

  Poliția a dispus, de asemenea, ridicarea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculului implicat, până la clarificarea completă a situației conform legislației în vigoare.

  În final, autoritățile competente au solicitat efectuarea unui control detaliat de către Gărzile Forestiere Suceava la firma SC GABMAER SRL, cu sediul în municipiul Câmpulung Moldovenesc, pentru a verifica respectarea tuturor reglementărilor în domeniul exploatării și comercializării lemnului.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles