More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bătrân de 80 de ani a lovit cu mașina o femeie din Zvoriștea, după care a plecat de la locul faptei. Octogenarul le-a spus polițiștilor că nu și-a dat seama că a rănit pe cineva

  În seara zilei de 8 iulie 2024, pe DJ 291 în zona localității Dealu, comuna Zvoriștea, un tragic accident rutier a avut loc în urma căruia o persoană în vârstă a fost rănită grav. Incidentul s-a petrecut în timp ce un autoturism alb, posibil de marcă Renault sau Dacia Logan, circula din direcția Zvoriștea spre Zamostea și a acroșat un pieton care se deplasa pe marginea drumului în aceeași direcție.

  Șoferul vehiculului nu a oprit și a continuat deplasarea.

  În urma investigațiilor efectuate de autorități, autoturismul implicat în accident, un Dacia Logan, a fost identificat ca fiind în proprietatea lui Gheorghe C., în vârstă de 80 de ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost găsit la domiciliu și a recunoscut că nu și-a dat seama că a lovit pe cineva.

  Testul etilotest la care a fost supus a avut rezultat negativ. În continuare, a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe Suceava pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii exacte a stării sale.

  Persoana rănită în accident este Aurelia Ș., în vârstă de 62 de ani, din comuna Zvoriștea. Aceasta a suferit o contuzie ușoară la membrul superior drept și a fost transportată de urgență la UPU Suceava pentru îngrijiri medicale.

  În urma incidentului, a fost deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, autoritățile continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor și luarea măsurilor legale corespunzătoare.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles