More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un motociclist fără permis a ajuns cu motocicleta în șanț

  La 27.07.2020 orele 14:00, în timp ce conducea motocicleta pe DJ 178 pe raza comunei Arbore, un bărbat de 26 de ani din comuna Cacica a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi căzând pe sol.

  În urma impactului, motociclistul a fost rănit uşor, fiind transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 26 de ani nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie auto.

  Motociclistul a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă” și ”conducere fără permis”, ce va fi soluţionat procedural.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles