More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bătrân a fost găsit mort într-un șanț din Dorna Arini

  La 19.07.2020, ora 20.30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către o femeie, din comuna Dorna Arini, despre faptul că a găsit un bărbat căzut, posibil mort.

  Apelanta a relatat faptul că la data de 19.07.2020, în jurul orelor 20.00, s-a întâlnit cu tatăl ei, un localnic, de 71 de ani, pe drumul comunal 76 Gheorghițeni la distanța de circa 50 metri de locuința comună, ocazie cu care acesta din urmă i-a cerut să-l ajute cu deplasarea până la imobil, deoarece se afla sub influența băuturilor alcoolice, având asupra sa o sticlă de vodcă.

  Întrucât bătrânul i-a spus că mai rămâne să se odihnească, fiica sa a mers la domiciliu, unde, timp de circa 10 – 15 minute a desfășurat activități gospodărești, după care observând că tatăl ei nu a ajuns acasă, a ieșit în stradă, ocazie cu care pe marginea unui pod din apropiere a observat așezată sticla de vodcă, iar când s-a apropiat, a văzut că tatăl său era căzut în rigola de pe marginea drumului, cu capul sub trunchiul corpului, fără a prezenta semne vitale.

  Persoana decedată era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice și a fost găsită căzută în mai multe rânduri în zona respectivă.  

  Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat CML Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei și stabilii cauzelor producerii decesului.

  S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles