More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Un tânăr beat bine s-a oprit cu mașina într-un cap de pod

  Un accident rutier a avut loc în Viișoara. O mașină a intrat într-un cap de pod. Șoferul a ajuns la spital.

  Un accident rutier s-a petrecut în această seară pe DN 17 în dreptul trecerii de pietoni de la blocurile ANL. O mașină a intrat într-un cap de pod.

  Accident rutier în municipiul Bistrita, cartier Viișoara.

  La evenimentul rutier au fost alocate un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de pompieri.

  Șoferul, un tânăr din Suceava, a reușit să iasă singur din mașină, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

  „Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 26 de ani din județul Suceava a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare. Prezenta un traumatism craniocerebral”, transmit reprezentanții ISU BN.

  UPDATE:

  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au descoperit că șoferul era băut.

  „În această seară, polițiștii Biroului Rutier au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe drumul național 17, în localitatea Viișoara. În urma primelor verificări efectuate, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism care circula pe direcția de mers spre Bistrița, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ajuns într-un șanț de colectare a apei oficiale. Conducatorul auto, un tânăr de 25 de ani, din Mălini, județul Suceava, a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultat fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

  Șoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru a i se stabili cu exactitate alcoolemia.

  Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările.

  FOTO Bistrițeanul

  Sursa: Bistrițeanul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles