More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Prima apariție publică a Andreei Esca după infectarea cu coronavirus: „Nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată” (NAȚIONAL)

  Pro TV anunță primul interviu cu Andreea Esca, după presupusa infectare cu Coronavirus. Va fi astăzi, 20 iulie, de la ora 19:00, chiar în cadrul jurnalului pe care Esca îl prezintă în mod normal și de la care a lipsit în ultima săptămână.

  „Nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată”, este un dintre declarațiile prezentatoarei într-un promo scurt, publicat de Pro TV și în online.

  Același promo care titrează – Andreea Esca se întoarce – arată că aceasta va fi în dialog cu Cosmin Stan, de-acasă.

  • Fiercare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc.
  • Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om.

  „Ai fost sau nu ai fost bolnavă de Covid-19?”, întreabă Cosmin Stan în același promo.

  Reamintim că despre presupusa infectare cu Covid-19 a Andreei Esca se vorbește de aproximativ două săptămâni. În primă fază, Pro TV a trimis onotificare către presă în care cerea redacțiilor să nu scrie despre „presupusa existență a unor cazuri de Covid în postul TV”, după cum arata documentul.

  A doua zi, într-un mesaj public, Pro TV admitea existența unor cauzuri de infectere, fără însă a da mai multe detalii.

  Ulterior, ziarul Libertatea a scris despre o petrecere care a avut loc la mare, la inaugurarea unui hotel, unde nu s-au respectat normele de prevenție și distanțare fizică. În pozele de la respectiva inaugurare apărea și Andreea Esca, alături de mulți alți influenceri.

  Sursa: Pagina de Media

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles