Ritmic Suceava

La 19.07.2020, orele 16.15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de administratorul Hennesy’s Pub din localitate, despre faptul că pe terasa localului se află mai multe persoane care provoacă scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.

Trei echipaje din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care apelantul a indicat persoanele în cauză, la una dintre mese fiind identificați trei bărbați, care se aflau într-o stare avansată de ebrietate.

În timpul discuțiilor purtate cu aceștia, unul dintre ei provoca scandal, manifestând agresivitate în limbaj și comportament, motiv pentru care a fost imobilizat prin încătușare și condus la sediul Poliției Municipiului Suceava.

Întrucât, în continuare la sediul poliției persoana în cauză se manifesta agresiv, amenințând cu acte de violență, acesta a fost transportat de către un echipaj medical la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a rămas internat pentru investigații.

Totodată, întrucât cele 3 persoane au provocat scandal și au refuzat să părăsească localul la solicitarea administratorului și a agenților de pază, acestea au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here