More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Accidentul de la Rădăuți a fost produs de un tânăr cu o alcoolemie de 0,83 mg/l care s-a angajat într-o depășire neregulamentară

  La 19.07.2020, în jurul orelor 19.50, un bărbat, de 27 de ani, din comuna Dornești, conducea autoturismul marca Volvo (Marea Britanie) pe DJ 178C dinspre comuna Frătăuții – Vechi spre municipiul Rădăuți, ajungând la intersecția cu strada Tolocii din Rădăuți, s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj continuu, pe pod și fără a se asigura corespunzător din sensul opus, astfel că a acroșat frontal autoturismul Dacia Sandero condus regulamentar de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Frătăuții Noi.

  În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor trei ocupanți din Dacia Sandero.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că șoferul autoturismului Volvo avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  Celălalt șofer a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles