More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Trenul București – Suceava a avut o întârziere de 230 de minute din cauza unei firme care făcea defrișări

  Peste zece trenuri au acumulat miercuri seara întârzieri cuprinse între 70 și 250 de minute după ce între București și Ploiești linia de contact a fost ruptă de copacii prăbușiți pe calea ferată, copaci tăiați de o firmă care desfășura lucrări de defrișare în zonă. Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 17.00, circulația s-a reluat parțial după 19.30 și total după 21.15. Au fost afectate și trenuri de lung parcurs precum București – Suceava sau București – Budapesta.

  Trenul Regio 3007 București – Brașov a acumulat 250 de minute întârziere, iar Regio 5007 București – Buzău, aproximativ 200 de minute. Trenul IR București – Suceava a acumulat 230 de minute, iar pasagerii din trenul IR 472 București – Budapesta au fost mai norocoși, întârzierea fiind de 70 de minute. IR 1741 București – Satu Mare a acumulat 100 de minute întârziere.

  Mai multe trenuri au plecat și cu întârziere din Gara de Nord, unele chiar și cu 90 de minute.

  Incidentul s-a întâmplat între Crivina și Brazi unde de ceva timp se fac tăieri de pădure. Linia de contact a fost ruptă și unele componente anexe au fost deteriorate.

  Sursa: HotNews

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles