More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Coronavirusul poate retrograda Dinamo (SPORT)

  Dinamo riscă să retrogradeze pentru prima dată în istorie, după ce 6 jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

  Penultima în Liga 1, Dinamo se confruntă cu probleme tot mai mari chiar în cea mai delicată perioadă din istoria clubului. „Câinii” tremură pentru menținerea în prima ligă și au din ce în ce mai puține șanse să se salveze. Amânarea restanței cu Chindia Târgoviște dă peste cap complet programul Ligii 1, iar Dinamo poate ajunge să joace meciuri o dată la două zile sau, mai rău, să piardă la „masa verde”, având deja de recuperat două partide!

  Calendarul competițional este extrem de încărcat, astfel că reprogramarea partidelor reprezintă o misiune aproape imposibilă pentru organizatorii Ligii 1. Finalul sezonului a fost deja decalat pentru ca Dinamo să dispute restanțele cu Chindia și Hermannstadt. În plus, sunt șanse ca și meciul de duminică, tot cu Chindia, să fie amânat! „Câinii” trebuie să fie retestați peste 5 zile, iar partida se poate desfășura numai după primirea rezultatelor.

  Sezonul în Liga 1 ar trebui să se încheie pe 6 august, iar barajul pentru menținere/promovare în Liga 1, unul la care Dinamo ar putea evolua, e programat pe 9 și 12 august. Sezonul viitor ar trebui să înceapă pe 19 sau 23 august și e greu de decalat, întrucât urmează meciurile din competițiile europene și partidele echipelor naționale, România urmând să înfrunte Irlanda de Nord pe 4 septembrie. De asemenea, anul competițional 2020/2021 trebuie să se încheie relativ rapid, vara viitoare urmând să aibă loc Campionatul European.

  Chiar dacă meciurile vor fi înghesuite, Gigi Mulțescu va întâmpina mari probleme în a evita retrogradarea, după ce l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea. Dinamo are numai 4 puncte în șapte etape disputate în play-out, iar jocul lasă de dorit. În plus, tehnicianul nu se va putea baza pe cel mai bun „11”. Cei șase jucători depistați cu COVID-19 ar putea lipsi de la toate meciurile rămase de disputat, în funcție de evoluția virusului.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles