More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Președintele Braziliei care nu credea în coronavirus nu reușește să scape de Covid – 19 (INTERNAȚIONAL)

  Preşedintele Braziliei Jair Bolsonaro a fost testat din nou pozitiv pentru coronavirus, potrivit declaraţiilor făcute de el jurnaliştilor, miercuri, la Brasilia, sugerând că încă trebuie să se recupereze în urma unei infecţii diagnosticate pentru prima dată săptămâna trecută, relatează Reuters.

  De la infectarea cu noul coronavirus, preşedintele brazilian a spus că starea sănătăţii sale este bună şi că îşi va relua programul normal de lucru dacă este testat negativ săptămâna aceasta. El a declarat că va fi testat din nou în câteva zile.

  Bolsonaro, fost căpitan, şi-a anunţat pentru prima dată diagnosticul pe 7 iulie după ce respinsese gravitatea pandemiei de COVID-19, numind-o ”puţină gripă” chiar dacă epidemia din Brazilia a devenit cea mai gravă din lume, după cea din SUA.

  Potrivit unui nou bilanţ difuzat de AFP, ţările care au înregistrat cel mai mare număr de noi decese cauzate de noul coronavirus sunt Brazilia ( 1.300), Mexicul (836) şi Statele Unite (787).

  Sursa: Agerpres

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles