Ritmic Suceava

Un cetăţean din Galaţi infectat cu coronavirus a încetat din viaţă după ce a refuzat internarea, relatează Ziare.com. Bărbatul a decedat pe 14 iulie după ce, cu două zile înainte, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar a refuzat internarea în spital, fiind asimptomatic.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 45 de ani a primit rezultatul pozitiv al testului pe 12 iulie. Gălăţeanul a cerut ajutor medical după ce starea lui s-a înrăutăţit brusc, însă medicii nu l-au mai putut ajuta.

„În cursul nopţii precedente echipajele de terapie intensivă SMURD Galaţi au intervenit la un pacient care era externat la domiciliu la cerere, după ce se prezentase Ia UPU în data de 12 iulie, cu tuse seacă, fatigabilitate, simptome apărute în ultimele 10 zile. La apelul care l-a făcut noaptea trecută la dispecerat, era clar că era în disfuncţie respiratorie foarte gravă, echipajul medical l-a găsit în stop cardio-respirator. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat. El pe 12 iulie a refuzat internarea. Nu era febril, avea 35, 6 temperatura corporală”, a declarat Angel Trifan, coordonator SMURD Galaţi, potrivit News.ro.

Sursa: Epoch Times România

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here