More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Transport ilegal de lemne depistat de polițiști, la Marginea

  La data de 9 iulie 2024, în jurul orei 10.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat un control pe DC Neclasificat, în comuna Marginea, oprind pentru verificare o autoutilitară marca Iveco Daily.

  Șoferul a fost identificat ca fiind Gabriel L., localnic. În timpul controlului autoutilitarei, s-a descoperit că bărbatul transporta lemn de foc din specia rășinoase, dar nu deținea aviz de însoțire pentru materialul lemnos.

  Polițiștii au utilizat aplicația SUMAL CONTROL pentru a verifica documentele de însoțire a materialelor lemnoase și au constatat că, la data de 9 iulie 2024, nu fusese emis niciun aviz pentru autoutilitara respectivă. Drept urmare, șoferului i s-a solicitat să se deplaseze la punctul de descărcare Canton Silvic Cornu Linii din cadrul Ocolului Silvic Marginea.

  Personalul silvic a inventariat încărcătura și a constatat că autoutilitara transporta 5,04 metri cubi de lemn de foc din specia rășinoase. Pentru lipsa avizului de însoțire, Gabriel L. a fost sancționat contravențional. Cantitatea de 5,04 metri cubi de lemn, evaluată la 866 lei, a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Marginea.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles