More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Carambol între trei mașini produs la Baia de un șofer care a ignorat indicatorul „STOP”

  La data de 9 iulie 2024, la ora 14.20, prin 112 s-a anunțat producerea unui accident rutier în afara localității Baia, la intersecția DN 2E cu DJ 209H. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

  La ora 14.15, Petru S., în vârstă de 29 de ani, din comuna Bunești, conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz pe DJ 209H, pe ruta Baia – Fălticeni. La intersecția cu DN 2E, acesta nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism Volkswagen, condus de Cristian B., în vârstă de 23 de ani, din comuna Rădășeni. Autoturismul Volkswagen circula regulamentar pe DN 2E, pe ruta Rădășeni – Spătărești.

  Impactul a făcut ca autoturismul Volkswagen să intre în coliziune cu o autoutilitară marca Man, care tracta o semiremorcă și era oprită pe sensul opus de mers pentru a acorda prioritate vehiculelor care circulau pe sensul opus și pentru a intra pe DJ 209H, în direcția Baia.

  În urma accidentului, Cristian B. a suferit vătămări corporale ușoare.

  Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior, li s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles