More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Mitocu Dragomirnei și-a pus capăt zilelor după ce s-a electrocutat intenționat

  La data de 9 iulie 2024, în jurul orei 12.00, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost alertați prin apelul de urgență 112 de către Maria A., din comuna Mitocu Dragomirnei. Aceasta a raportat că fratele său a suferit un accident electric în curtea locuinței.

  La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, care a găsit-o pe apelantă. În curtea imobilului, polițiștii au descoperit corpul neînsuflețit al lui Gheorghe C., în vârstă de 65 de ani, prezentând semne clare de electrocutare.

  Din discuțiile purtate cu sora victimei și din verificările preliminare efectuate, s-a aflat că bărbatul a tăiat cablul unui polizor unghiular și și-a legat firele de degetele mari ale mâinilor. Ulterior, a introdus cablul într-un prelungitor conectat la o sursă de curent electric. Din păcate, acest act imprudent a dus la o electrocutare fatală.

  Gheorghe C. era divorțat de aproximativ 5 ani și avea o fiică de 29 de ani. Sora lui a mărturisit că bărbatul se simțea deseori singur.

  Un echipaj de ambulanță a ajuns la fața locului și a constatat decesul la ora 12.24.

  Tehnicianul criminalist prezent a efectuat o examinare sumară a cadavrului și nu a identificat urme vizibile de violență.

  Cadavrul a fost preluat de către lucrători de la Efemer și transportat la Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru necropsie.

  Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles