More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Tânărul care a provocat un accident mortal în care au decedat o fetiţă şi tatăl ei a vrut să-și pună capăt zilelor (NAȚIONAL)

  Accidentul cumplit petrecut, marţi dimineaţă, lângă Craiova, în care şi-au pierdut viaţa o fetiţă de şase ani şi tatăl ei, iar mama copilei a fost rănită grav a fost provocat intenţionat de către un tânăr de 25 de ani, care voia să-şi pună capăt zilelor.

  Poliţiştii au crezut iniţial că Leontin Marian Popa, şoferul de 25 de ani care a lovit frontal maşina în care se afla o familie întreagă, a făcut accidentul în urma unei manevre greşite. Cercetările au arătat însă că, de fapt, tânărul a intrat intenţionat cu maşina pe contrasens pentru că dorea să se omoare.

  „Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat“, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

  Leontin Marian Popa, din localitatea doljeană Gherceşti, fără ocupaţie, a murit şi el în urma accidentului, la fel ca şi tatăl şi fetiţa lui de şase ani. Mama copilei, singura care a supravieţuit accidentului, se află, în prezent, în stare stabilă, la Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

  Potrivit ISU Dolj, la accidentul de pe Centura de Nord a Craiovei s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu medic şi ambulanţe SAJ. „Au fost descarceraţi cei doi şoferi din autoturisme. După evaluarea victimelor, s-a constatat că un şofer nu mai prezenta semne vitale, iar din cea de-a doua maşină, şoferul şi copilul de 6 ani în stare foarte gravă, iar femeia era semniconştientă. După minute bune de aplicare a manevrelor de resuscitare la şofer şi copil, aceştia au fost urcaţi în ambulanţe şi duşi la spital, dar, cu toate eforturile depuse, au decedat. Femeia a fost predată medicilor de la spital“, precizează ISU. 

  Familia care a decedat este din judeţul Gorj.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles