More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Stadioanele din Capitală pentru Euro 2021 sunt aproape gata (SPORT)

  Arenele bucureștene se apropie de forma finală. Comitetului Interministerial de coordonare și organizare a EURO 2020 a anunțat astăzi data la care va începe instalarea gazonului la cele 3 stadioane.

  Arena Arcul de Triumf va fi prima pe care va fi montată suprafața de joc, începând cu 1 iulie. Urmează stadionul din Ghencea, pe 15 august, în timp ce Giuleștiul va căpăta forma finală la începutul lunii noiembrie.

  „În cazul celor 3 stadioane veștile sunt îmbucurătoare, pentru <<Arcul de Triumf>> gazonul urmând să fie montat la mijlocul lunii iulie a.c., pentru <<Ghencea>>, în jurul datei de 15 august a.c., iar pentru Rapid, în luna noiembrie a.c.. S-a stabilit oportunitatea unei întâlniri la care să participe și reprezentanți ai Primăriilor Sectoarelor 1 și 6, cât și ai Primăriei Municipiului București, pentru identificarea, conform competențelor care revin fiecăruia, a zonele de responsabilitate în ceea ce privește amenajarea domeniului public din imediata apropiere a stadioanelor”, se arată în comunicatul MTS.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles