Ritmic Suceava

Arenele bucureștene se apropie de forma finală. Comitetului Interministerial de coordonare și organizare a EURO 2020 a anunțat astăzi data la care va începe instalarea gazonului la cele 3 stadioane.

Arena Arcul de Triumf va fi prima pe care va fi montată suprafața de joc, începând cu 1 iulie. Urmează stadionul din Ghencea, pe 15 august, în timp ce Giuleștiul va căpăta forma finală la începutul lunii noiembrie.

„În cazul celor 3 stadioane veștile sunt îmbucurătoare, pentru <<Arcul de Triumf>> gazonul urmând să fie montat la mijlocul lunii iulie a.c., pentru <<Ghencea>>, în jurul datei de 15 august a.c., iar pentru Rapid, în luna noiembrie a.c.. S-a stabilit oportunitatea unei întâlniri la care să participe și reprezentanți ai Primăriilor Sectoarelor 1 și 6, cât și ai Primăriei Municipiului București, pentru identificarea, conform competențelor care revin fiecăruia, a zonele de responsabilitate în ceea ce privește amenajarea domeniului public din imediata apropiere a stadioanelor”, se arată în comunicatul MTS.

Sursa: GSP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here