More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Polițiști atacați cu sabia pe o stradă din Fălticeni. Agresorul a fost imobilizat și încătușat abia după ce a distrus autospeciala de Poliție

  Fapte antisociale petrecute în plină zi. Un individ în vârstă de 40 de ani a fost luat la bătaie în cartierul 2 Grăniceri din Fălticeni. Potrivit câtorva martori, totul ar fi pornit de la o altercație între acesta și un alt localnic, un tânăr.

  Agresorul, în vârstă de 25 de ani, este domiciliat în Fălticeni.

  Scenele s-au petrecut la ora 11, la intersecția cu strada Filaturii.

  Agresiunea a fost sesizată prin 112.

  Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată astăzi, la ora 11.06, prin 112, de către o persoană care nu și-a dat identitatea și care a anunțat că un bărbat a fost agresat pe bulevardul 2 Grăniceri.

  Un echipaj de la Ordine Publică s-a deplasat la fața locului și l-au identificat pe numitul bărbatul de 40 de ani, care prezenta urme ușoare de violență. El le-a declarat oamenilor legii că fusese lovit de tânărul, de 25 de ani.

  Persoana lovită a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale.

  Jumătate de oră mai târziu, polițiștii fălticeneni au fost din nou sesizați telefonic prin 112 despre faptul că o altă persoană a fost agresată la intersecția străzilor Filaturii cu Bulevardul 2 Grăniceri din localitate.

  Aceeași patrulă de la Ordine Publică a fost trimisă la fața locului, iar polițiștii au observat un bărbat care alerga, având asupra acestuia un obiect ascuțit, asemănător unei săbii.

  Individul era tatăl agresorului, în vârstă de 50 de ani.

  La sosirea oamenilor legii, bărbatul s-a îndreptat către autospeciala de poliție și a lovit caroseria în zona aripii stânga față. O polițistă a folosit spray lacrimogen pentru imobilizarea persoanei violente.

  Fălticeneanul de 50 de ani a fost încătușat și dus la audieri la sediul Poliției Municipiului Fălticeni.

  Totul s-a petrecut în cartierul 2 Grăniceri.

  Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au desfășurat cercetări la locul faptei.

  Zona unde s-au petrecut violențele a fost închisă. Jandarmii au supravegheat zona pe durata investigațiilor.

  Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

  Cercetările sunt efectuate de lucrătorii Biroului Investigații Criminale Fălticeni.

  Sursa: Cronica de Fălticeni

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles