More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Reacția dură a lui Arafat adresată celor care cred în tot felul de conspirații: „Priviți-le rudele în ochi și spuneți-le că au murit din cauza unei farse” (NAȚIONAL)

  Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa celor care cred că noul coronavirus este doar o făcătură. În aceeaşi postare, şeful DSU le-a transmis condoleanţe familiilor unor cadre medicale şi unor angajaţi MAI, care au decedat recent din cauza infecţiei cu noul coronavirus.

  „Azi, colegii de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt isi iau ramas bun de la un medic care a lucrat in cadrul serviciului respectiv, dupa ce a pierdut lupta cu COVID 19. Tot azi, politistii de la IPJ Olt isi iau ramas bun de la un coleg politist care a cazut victima virusului SARS-COV 2. Recent ne-am mai luat ramas bun de la un coleg pompier din Constanta si doi colegi ambulantieri din Suceava, cazuti la datorie tot din in urma infectarii cu virusul SARS-COV 2”, a transmis Raed Arafat.

  Acestaîşi exprimă indignarea faţă de mesajele propagate în spaţiul public de adepţii teoriilor conspiraţioniste, care susţin că noul coronavirus nu este real. Şeful DSU a subliniat că a asistat la discuții și atacuri pe rețelele de socializare, în care oameni care nu au minime cunoştinţe de medicină își dau cu părerea și îi influențează și pe alții cu privire la situația actuală.

  „In ultima perioada am asistat la discutii si atacuri pe retelele de socializare, si in media, in care personaje care nu au niciun habar ce inseamna medicina, ce inseamna pandemia si ce inseamna virusul cu care ne confruntam pun la indoiala actiunile medicilor si ale autoritatilor fara sa stie ce inseamna pregatire si raspuns in astfel de situatii, sau ce inseamna asumarea raspunderii de catre cei care iau deciziile cele mai grele in aceasta perioada”, a mai precizat secretarul de stat.

  Finalul postării are un impact emoţional puternic. Raed Arafat îi îndeamnă pe cei care încă se mai îndoiesc de existenţa acestui virus să se uite în ochii celor care şi-au pierdut rudele din cauza coronavirusului.

  „Invit pe cei care pun la indoiala situatia in care ne aflam, mai ales cei care spun insistent ca este vorba de o “farsa”, sa priveasca in ochi familiile celor cazuti la datorie, si sa le spuna direct ca rudele lor au cazut la datorie din cauza unei “farse”! Condoleantele mele familiilor!”, a încheiat acesta.

  Sursa: RomâniaTV

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles