More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gheorghe Flutur s-a arătat încântat de ritmul lucrărilor de la Palatul Administrativ al județului Suceava: „Deja se lucrează la acoperiș”

  Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, a vizitat astăzi șantierul de la Palatul Administrativ al județului Suceava, arătându-se încântat de ritmul lucrărilor.

  „Suntem în fața Palatului de Justiție a județului Suceava. O investiție făcută prin Compania Națională de Investiții în valoare de 96 de milioane de lei, aproape 20 de milioane de euro. Aici, este o reparație totală a Palatului Administrativ. Este vorba de investiții în infrastructură, subzidiri, în pivnițe, apoi în suprastructură, consolidarea pereților și torchedarea lor cu fier beton, peste 16.000 de metri pătrați de tencuială. Sunt tavane noi pentru că erau tavane din lemn, între parter și etaj. Aceste tavane sunt făcute din nou. De asemenea, avem investiții în șarpantă, sunt circa 2.100 de metri pătrați de șarpantă, peste 100 de metri cubi de lemn au intrat. De asemenea, 2.100 de metri pătrați de țiglă, care va fi pusă, sunt circa 100 de tone de fier beton, care este tratat special, lemnul este tratat, este ignifugat și tratat pentru atacurile de insecte. Termenul de execuție este până la sfârșitul lunii iulie 2025. Practic, firma lucrează din plin, a lucrat și iarna, e mult de lucrat la interior și după cum vedeți în spatele nostru se vede că deja se lucrează la acoperiș”, a declarat Gheorghe Flutur.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles