More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Doi frați din Bosanci s-au ales cu dosar penale după ce au ieșit la plimbare cu motocicletele deși au permisele fie suspendate, fie anulate

  La data de 25 februarie 2024, la ora 20.50, prin 112 s-a anunțat faptul că pe raza comunei Bosanci a avut loc o tamponare.

  Echipajul de poliție, deplasat la fața locului, la intersecția străzii Agronomului cu strada Victor Babeș din localitatea Bosanci a depistat o autoutilitară Toyota și o motocicletă Honda care era căzută pe partea stângă, pe asfalt, ambele vehicule prezentând avarii.

  La fața locului au fost depistate cele două persoane implicate în tamponare, respectiv Beniamin I., conducătorul motocicletei și Simion S., șoferul autoutilitarei.

  De asemenea, în proximitatea celor două vehicule implicate în evenimentul rutier, a mai fost depistată parcată pe trotuar o altă motocicletă Honda iar lângă aceasta se afla Claudiu I., care a declarat că a condus motocicleta respectivă în spatele fratelui său Beniamin I. până în momentul tamponării.

  Din verificări a rezultat că ambele motociclete circulau pe strada Agronomului din comuna Bosanci, iar din cauza nerespectării semnului de circulație rutieră „Stop”, motocicleta condusă de Beniamin I. a intrat în coliziune cu autoutilitara Toyota care circula pe strada Victor Babeș, pe un drum cu prioritate.

  Cei trei participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

  În urma verificărilor făcute în bazatele de date ale Poliției Române a reieșit că Beniamin I. are permisul anulat, iar Claudiu I. îl are suspendat.

  Cei doi frați s-au ales cu dosare penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles