More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Femeile din comuna Dorna Candrenilor au fost răsfățate de 8 Martie cu un spectacol de excepție: „Am avut deosebita plăcere să invităm doamnele și domnișoarele la acest spectacol coregrafic «Femeia, eterna poveste» pentru a le transmite că le apreciem și le prețuim”

  Femeile din comuna Dorna Candrenilor au fost răsfățate miercuri seara, Primăria și Consiliul local oferindu-le un spectacol de excepție. Edilul Dănuț Candrea a pus în centrul evenimentului, femeia, iar sala Casei de Cultură din Dorna Candrenilor a devenit neîncăpătoare pentru mamele, bunicile dar și fiicele venite să petreacă o seară de neuitat. Doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate cu flori și multe felicitări de ziua lor. Evenimentul închinat femeii a debutat la ora 18.00, iar accesul în sală a fost gratuit.

  Spectacolul coregrafic muzical „Femeia, eterna poveste” a fost un omagiu adus celor mai importanțe ființe din viața noastră, a tuturor, muzica clasică și modernă creând o atmosferă de sărbătoare. Publicul a aplaudat îndelung artiștii îndrăgiți care au cântat și au încântat prin mesajul transmis. Pe scena Casei de Cultură au urcat soliștii Ionel Chiruță, Mirela Donisă, Mara Miron, Denisa Pentelescu, Maria Apetrii și Luca Cocinschi.

  Doamnele au simțit emoții puternice, încercând să bată ritmul cu aplauze, când invitații speciali ai spectacolului, Ricardo și Raquel Lang, dansatori profesioniști de tango argentinian, au oferit un recital de excepție. Aceștia s-au mutat de curând în comuna Dorna Candrenilor și au avut o prestație de excepție pe scena comunei care i-a adoptat, dorind în acest fel să mulțumească tuturor pentru căldura cu care i-au primit și i-au făcut să se simtă acasă.

  Cu o doză aparte de energie au venit copii de la Școala de canto Dya’s Kids, coordonați de profesoara Diana Costeliuc, aceștia reușind să aducă lacrimi de fericire pe chipurile mamelor din sală. Ansamblul Folcloric Plai Bucovinean, alcătuit din copii, tineret cât și veterani dansatori au completat spectacolul printr-o notă de autenticitate și tradițional sub coordonarea coregrafei Sînzianei Isopel.

  La acest eveniment de la Dorna Candrenilor a fost invitat și grupul de Dans Sportiv de la Sala Sporturilor din Poiana Stampei.

  La finalul spectacolului, unde elementele definitorii au fost eleganța și rafinamentul, toată lumea a avut doar cuvinte de laudă la adresa edilului Dănuț Candrea care a demonstrat încă o dată cât este de implicat în viața comunității pe care o păstorește cu drag și responsabilitate și nu lasă ca niciun eveniment să treacă fără a fi marcat, aducând în acest fel oamenii împreună și oferindu-le ocazia să petreacă timp de calitate.

  „Am avut deosebita plăcere să invităm doamnele și domnișoarele la acest spectacol coregrafic «Femeia, eterna poveste» pentru a le transmite că le apreciem și le prețuim. Ele sunt cele care ne călăuzesc pașii și ne sunt mereu alături, indiferent că ne sunt mame, bunici, soții, fiice. Le urăm o primăvară frumoasă, cu soare în suflet și cu multe binecuvântări alături de cei dragi. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor”, a transmis Dănuț Candrea, primarul comunei Dorna Candrenilor. 

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles