More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Evazioniștii luați la ochi de procurori. Prejudiciul din dosar este estimat la 130.000 de lei (NAȚIONAL)

  Astăzi, 30 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Economice Mureș au desfășurat 13 percheziții domiciliare (5 în Mureș, 2 în București, 2 în Galați, 2 în Brașov, una în Ilfov și una în Botoșani), la sediile unor societăți, ale căror reprezentanți sunt cercetați într-un dosar penal de evaziune fiscală în forma continuată, aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

  În fapt, o societate comercială ar fi înregistrat în evidența contabilă facturi fiscale fără conținut economic real de la 6 operatori ce aveau un comportament fiscal neadecvat.

  Astfel, s-ar fi creat un circuit financiar fictiv, fiind creat un prejudiciul estimat la 130.000 de lei.

  Circuitul tranzacțional fictiv ar fi cuprins bunuri și servicii destinate lucrărilor de instalații  sanitare, de încălzire și comerț al echipamentelor de protecție din domeniul construcții.

  Au fost puse în executare două mandate de aducere, iar în urma probelor administrate s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei în cauză.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles