More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Dosarul în care a fost achitat Vasile Blaga se reia de la zero (POLITICĂ)

  Vasile Blaga nu a scăpat de procesul în care e judecat pentru corupţie.

  Curtea de Apel Bucureşti a anulat achitarea din primă instanţă, a Tribunalului.

  Judecătorii au trimis dosarul înapoi la Tribunalul Bucureşti pentru a fi reluat de la zero.

  Curtea de Apel Bucureşti a anulat achitarea din primă instanţă a lui Vasile Blaga şi a trimis dosarul înapoi la Tribunal pentru a fi reluat de la zero.

  „Desfiinţează în integralitate sentinţa apelată şi trimite cauza spre rejudecare la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală”, se arată în minuta instanţei Curţii de Apel Bucureşti.

  Vasile Blaga aştepta, joi, o decizie definitivă în acest dosar. Tribunalul Bucureşti l-a achitat în primă instanţă, iar procurorii DNA au atacat decizia la Curtea de Apel.

  De altfel, judecătoarea care l-a achitat pe Blaga, Monica Cipariu, a fost cercetată de Inspecţia Judiciară pentru că a întârziat motivările în 32 de decizii. Ulterior, CSM i-a redus indemnizaţia.

  Blaga a fost achitat în octombrie 2017, iar motivarea a venit după mai bine de un an şi jumătate.

  Trebuie menţionat că judecata unui apel nu poate începe până nu este gata motivarea.

  Vasile Blaga, fost senator în Parlamentul României, a fost trimis în judecată pe 28 noiembrie 2016 de procurorii DNA din Ploieşti în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles