More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Doi frați au fost salvați dintr-un incendiu după ce au sărit de la etajul III în brațele trecătorilor (INTERNAȚIONAL)

  Doi fraţi de 10, respectiv 3 ani, din Franţa, au sărit în brațele trecătorilor de pe geamul apartamentului cuprins de flăcările unui incendiu, scrie The Associated Press, potrivit Mediafax. Cei doi băieţi au sărit de la etajul 3 al unui bloc din Grenoble.

  Fraţii au fost nevătămaţi şi, potrivit presei franceze, au avut îngrijiri medicale doar pentru că au inhalat fum înainte de a sări pe geam.

  Athoumani Walid, un student în vârstă de 25 de ani, care a suferit o luxaţie de încheietură după ce i-a prins pe cei doi copii, a povestit că a încercat prima dată să intre în apartament, dar pentru că nu au putut deschide uşa, le-au cerut băieţilor să sară de pe geam.

  „Nu ştiam ce să facem”, a spus Walid pentru The Associated Press. „Am vrut să spargem uşa, dar nu a fost posibil”, a adăugat el. El spune că iniţial i-a fost teamă că ar putea să nu-i prindă dar „când au sărit, frica a dispărut. Tot ceea ce conta era să-i prindem”, a adăugat el.

  Momentul în care cei doi au fost salvaţi de trecători a fost filmat şi imaginile au devenit virale.

  Sursa: Știri pe Surse

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles