Ritmic Suceava

Un motiv principal pentru a opta pentru energia solara este sa stii ca faci ceva bun pentru mediu. Spre deosebire de sursele traditionale de energie, atunci cand panourile solare fotovoltaice creeaza electricitate, ele nu emit gaze nocive cu efect de sera, nu polueaza apele subterane si nu epuizeaza resursele naturale. In plus, contribuiti la protejarea planetei reducand dependenta de energia neregenerabila. De fiecare data cand apelati la energia solara in loc sa utilizati combustibili fosili, contribuiti la mentinerea intacte a resurselor naturale ale Pamantului pentru un timp mai indelungat.

Nu va trebui sa va faceti griji ca sunetele energiei solare va vor distrage atentia in interiorul casei sau in curtea voastra, asa cum ati face cu unele generatoare traditionale sau chiar alternative de energie curata. Spre deosebire de unele sisteme de livrare a energiei, energia solara fotovoltaica este complet silentioasa si nu intervine in activitatile tale zilnice. In acelasi mod, panourile solare fotovoltaice nu sunt vizibile. Majoritatea proprietarilor de case aleg sa plaseze panouri solare fotovoltaice pe un acoperis unde nu sunt neaparat vizibile de la nivelul solului, profitand de spatiul altfel nefolosit si eliberand restul proprietatii pentru distractie. Chiar si instalarea panourilor solare fotovoltaice este simpla si discreta, fara intreruperi in casa sau stilul personal de viata in timp ce se intampla.

Sistemele de energie solara fotovoltaica va pot reduce facturile la energie in mai multe moduri semnificative. Deoarece generati o parte din propria energie electrica, puteti reduce drastic ceea ce platiti furnizorului vostru de energie. Daca locuiti intr-o regiune in care preturile la energie cresc si scad odata cu cererea de energie, aveti noroc. Multe entitati guvernamentale ofera subventii pentru a ajuta la acoperirea costurilor initiale ale instalarii panourilor solare fotovoltaice prin reduceri de taxe si alte programe de stimulare.

Costurile de operare pentru panourile solare fotovoltaice sunt minime, chiar si in comparatie cu alte surse de energie curata. Acest lucru se datoreaza in mare masura faptului ca panourile solare necesita putina intretinere, chiar si pe termen lung. Deoarece in esenta nu exista piese in miscare, nu exista nimic de spart si nu este nevoie de lubrifiere regulata pentru a mentine lucrurile in functiune. Ei continua sa lucreze pe cont propriu. De fapt, Boeing subliniaza ca panourile solare fotovoltaice au fost dezvoltate pentru a furniza energie satelitilor, acolo unde intretinerea este imposibila. Panourile solare fotovoltaice inca alimenteaza aproape fiecare satelit care functioneaza in spatiu astazi, demonstrand viata si fiabilitatea lor lunga.

Mgmenergo.com ofera proprietarilor de case o liniste, oferind o garantie completa de service pe toata durata de viata a sistemului vostru atunci cand sunteti intr-un contract de inchiriere solara sau de cumparare a energiei solare. Nu e de mirare ca la fiecare sase minute este instalat un sistem solar Mgmenergo.com acasa.

Avantajele panourilor fotovoltaice Mgmenergo :

-Panourile fotovoltaice ofera energie curata – verde. In timpul generarii de energie electrica cu panouri fotovoltaice, nu exista emisii nocive de gaze cu efect de sera, astfel incat solarul fotovoltaic este prietenos cu mediul.

-Energia solara este energie furnizata de natura – este astfel gratuita si abundenta!

-Energia solara poate fi disponibila aproape oriunde exista lumina solara

-Energia solara este adecvata in special pentru retelele de energie inteligente cu generare de energie distribuita – DPG este intr-adevar structura de retea de energie de urmatoarea generatie!

-Costul panourilor solare se afla in prezent pe o scadere rapida si este de asteptat sa continue sa scada in urmatorii ani – in consecinta, panourile solare fotovoltaice au intr-adevar un viitor foarte promitator atat pentru viabilitatea economica, cat si pentru durabilitatea mediului.

-Panourile fotovoltaice, prin fenomen fotoelectric, produc energie electrica in mod direct

Costurile de operare si intretinere pentru panourile fotovoltaice sunt considerate scazute, aproape neglijabile, in comparatie cu costurile altor sisteme de energie regenerabila.

-Panourile fotovoltaice nu au piese mecanice in miscare, cu exceptia cazurilor de baze mecanice de urmarire a soarelui; prin urmare, au mult mai putine spargeri sau necesita mai putina intretinere decat alte sisteme de energie regenerabila (de exemplu, turbinele eoliene).

-Panourile fotovoltaice sunt total silentioase, nu produc deloc zgomot; prin urmare, sunt o solutie perfecta pentru zonele urbane si pentru aplicatii rezidentiale (vezi panouri solare pentru casa)

Deoarece energia solara coincide cu necesarul de energie pentru racire, panourile fotovoltaice pot oferi o solutie eficienta la varfurile cererii de energie – mai ales in lunile fierbinti de vara, unde cererea de energie este mare.

Desi preturile panourilor de energie solara au inregistrat o reducere drastica in ultimii ani si sunt in continuare in scadere, totusi, panourile solare fotovoltaice sunt unul dintre sistemele majore de energie regenerabila care sunt promovate prin finantarea subventiilor guvernamentale (FIT-uri, credite fiscale etc.); astfel, stimulentele financiare pentru panourile fotovoltaice fac din panourile de energie solara o alternativa de investitii atractiva.

Panourile solare rezidentiale sunt usor de instalat pe acoperisuri sau pe sol, fara a interfera cu stilul de viata rezidential.

Oricare ar fi nevoile voastre de energie, panourile solare pot fi configurate pentru a le satisface. De la cel mai mare conac pana la o casa la moda cu doua dormitoare, puteti proiecta exact sistemul de care aveti nevoie pentru a genera energia pe care intentionati sa o utilizati. Panourile solare fotovoltaice ofera energie curata, regenerabila, care este usor pentru portofel.

De fiecare data cand insumati facturile lunare, veti zambi atunci cand va dati seama de economiile realizate de-a lungul anului si aveti bonusul suplimentar de a sti ca faceti ceva pentru a ajuta la sustinerea planetei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here