More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Coronavirusul se extinde la campioana CFR Cluj (SPORT)

  Conform surselor Prosport, din primele teste care au ajuns la CFR Cluj, duminică seara, ar fi vorba de două cazuri noi de COVID-19. Numele menționate ar fi ale portarul polonez Grzegorz Sandomierski și secundul lui Dan Petrescu, Costin Curelea.

  Vestea vine în contextul în care, ProSport a aflat în exclusivitate că la urechile oficialilor ardeleni a ajuns informația că portarul polonez Grzegorz Sandomierski este suspect de COVID. Se pare că acesta s-a simțit rău, iar unele persoane din anturajul echipei au asociat simptomele sale cu noul coronavirus.

  Vestea că portarul polonez și antrenorul secund ar fi bolnavi de COVID-19 vine la doar o zi după ce s-a aflat că Alexandru Păun s-a infectat cu noul coronavirus. După ce s-a aflat că mijlocașul s-a îmbolnăvit, partida dintre FCSB și CFR Cluj, programată inițial sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21:00, a fost amânată!

  Păun s-a simțit rău și doctorul echipei a sesizat că are temperatură. A fost izolat imediat și i s-a făcut testul pentru COVID-19, iar rezultatul a venit în jurul orei 16:00.

  În acest timp, Alexandru Păun a rămas izolat în cameră și nu a reclamat decât ușoare dureri de cap, iar temperatura i-a scăzut sub pragul critic. „El se simte bine. Îl doare doar puțin capul. Este foarte afectat pentru că a încurcat programul echipei, dar toată lumea i-a spus că nu este vina lui”, a povestit o persoană din anturajul echipei.

  După ce rezultatul testului s-a dovedit pozitiv, toți jucătorii CFR-ului au fost testați și au fost repartizați singuri în camere. Aceștia vor rămâne la Mogoșoaia 5 zile închiși în camere.

  Păun bănuiește că a contractat virusul de la niște prieteni cu care a ieșit la masă, în urmă cu 3 zile.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles