Ritmic Suceava

Conform surselor Prosport, din primele teste care au ajuns la CFR Cluj, duminică seara, ar fi vorba de două cazuri noi de COVID-19. Numele menționate ar fi ale portarul polonez Grzegorz Sandomierski și secundul lui Dan Petrescu, Costin Curelea.

Vestea vine în contextul în care, ProSport a aflat în exclusivitate că la urechile oficialilor ardeleni a ajuns informația că portarul polonez Grzegorz Sandomierski este suspect de COVID. Se pare că acesta s-a simțit rău, iar unele persoane din anturajul echipei au asociat simptomele sale cu noul coronavirus.

Vestea că portarul polonez și antrenorul secund ar fi bolnavi de COVID-19 vine la doar o zi după ce s-a aflat că Alexandru Păun s-a infectat cu noul coronavirus. După ce s-a aflat că mijlocașul s-a îmbolnăvit, partida dintre FCSB și CFR Cluj, programată inițial sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21:00, a fost amânată!

Păun s-a simțit rău și doctorul echipei a sesizat că are temperatură. A fost izolat imediat și i s-a făcut testul pentru COVID-19, iar rezultatul a venit în jurul orei 16:00.

În acest timp, Alexandru Păun a rămas izolat în cameră și nu a reclamat decât ușoare dureri de cap, iar temperatura i-a scăzut sub pragul critic. „El se simte bine. Îl doare doar puțin capul. Este foarte afectat pentru că a încurcat programul echipei, dar toată lumea i-a spus că nu este vina lui”, a povestit o persoană din anturajul echipei.

După ce rezultatul testului s-a dovedit pozitiv, toți jucătorii CFR-ului au fost testați și au fost repartizați singuri în camere. Aceștia vor rămâne la Mogoșoaia 5 zile închiși în camere.

Păun bănuiește că a contractat virusul de la niște prieteni cu care a ieșit la masă, în urmă cu 3 zile.

Sursa: Prosport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here