More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Coronavirusul a ajuns și la Real Madrid (SPORT)

  Real Madrid, campioana Spania, se pregătește de returul „optimilor” Champions League, dar a primit o veste proastă: Mariano Diaz a fost testat pozitiv cu coronavirus.

  Jurnalistul Fernando Burgos, de la postul de Radio Onda Cero, a dezvăluit rezultatele testelor efectuate de „galacticii”. Ibericii scriu că fotbalistul lui Zidane a fost depistat pozitiv la cele mai recente teste realizate de formația blanco. 

  Real Madrid a confirmat informațiile publicate de Marca. Jucătorul infectat cu coronavirus este atacantul Mariano Diaz (26 de ani). Acesta este în carantină în casa lui și azi nu a fost la baza de pregătire de la Valdebebas, unde s-au antrenat colegii săi.

  Spaniolul a bifat 7 meciuri și un gol, cu Barcelona, în acest sezon de La Liga. Ultima dată a jucat pe 2 iulie, când a prins un minut în meciul cu Getafe.

  După 1-2 în tur, în Spania, Real Madrid va juca pe contra lui Manchester City în returul „optimilor” UEFA Champions League pe 7 august.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles