More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Bărbat reținut după ce a abuzat sexual ani în șir două surori minore. Una dintre victime a rămas însărcinată (NAȚIONAL)

  La data de 22.06.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului G.I., în vârstă de 68 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor în formă continuată.

  În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul a întreținut în mod repetat, în perioada 2017 – 2019, raporturi sexuale cu două persoane vătămate minore, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, surori. 

  În urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an.

  În cursul zilei de astăzi, Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

  Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova.

  Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles