More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Accident cu trei răniți produs în Pasul Tihuța

  La 22.06.2020, la ora 09.03, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin „SNUAU 112” despre faptul că, pe DN 17 pe raza comunei Poiana Stampei a avut loc un accident rutier soldat cu două victime.

  Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat conducătorul auto, un bărbat de 21 de ani din judeţul Bistrița Năsăud care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în  comuna Poiana Stampei într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a derapat, a pătruns pe contrasens, după care a revenit pe sensul său de mers, iar în momentul apariţiei stării de pericol autoutilitara condusă de un bărbat de 56 de ani din judeţul Iaşi care circula din sens opus a virat stânga, pentru a evita coliziunea, ambele vehicule intrând în coliziune frontală.

  În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei şi a unei femei, pasager în acelaşi autovehicul, precum şi rănirea conducătorului auto de 21 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Conducătorii ambelor autovehicule au fost  testaţi  de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.     

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles