Ritmic Suceava

Doi polițiști au fost luați la înjurături și amenințați cu bătaia de doi indivizi.

Totul s-a întâmplat duminică după – amiaza în localitatea gorjeană Stănești. Cei doi polițiști au răspuns unui apel la 112, care anunța că mai multe persoane fac scandal pe o stradă.

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au reușit să îl încătușeze pe unul dintre scandalagii, moment în care acesta a devenit recalcitrant, scrie hotnews.ro.

În ajutorul bărbatului au sărit mai mulți indivizi, care au început să îi injure și să îi amenințe pe polițiști.

Întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil. Vă atenționăm, urmează imagini ce conțin limbaj licențios.

„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa. Imediat, polițiștii, prezenți la fața locului, au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecționate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr de 23 de ani, din județul Buzău, se află în custodia Poliției, iar celălalt a fost identificat și este căutat de către forțele de ordine. Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj”, a declarat Victor Tuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Sursa: Opinia Timișoarei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here