More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un vicovean a fost reținut pentru că s-a apropiat de mama lui, deși femeia a obținut un ordin de protecție provizoriu împotriva lui

  La data de 2 martie 2024, în jurul orei 14.45, Mariana S., din orașul Vicovu de Sus, a anunțat prin 112 faptul că fiul ei, Vasile S., nu a respectat obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva lui, la data de 1 martie a.c., aflându-se în curtea locuinței sale.

  Echipajul de poliție deplasat la fața locului l-au găsit pe Vasile S. în curtea Marianei S..

  Din verificările polițiștilor a reieșit că, la data de 1 martie 2024, a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care Vasile S. avea interdicția de a se apropia la mai puțin de 50 de metri de mama lui.

  Individul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

  Bărbatul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles