FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 02.06.2021, la ora 23.30, lucrătorii Poliţiei Oraşului Salcea, fiind în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, respectiv supravegherea şi controlul traficului rutier pe raza satului Dumbrăveni, comuna Dumbrăveni, au observat în trafic autoturismul marca Volkswagen Passat, care se deplasa pe DC 11, având direcţia de deplasare dinspre DJ 208 B către DN 29.

Având în vedere informaţiile deţinute la nivelul Poliţiei Oraşului Salcea, cu privire la faptul că, conducătorul autoturismului nu deţine permis de conducere, prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, s-a procedat la oprirea acestuia, la intersecţia dintre DC 11 cu un drum comunal clasificat.

La volanul autoturismului a fost legitimat conducătorul auto Beniamin I., în vârstă de 22 ani, cu domiciliul în comuna Dumbrăveni, care se afla singur în interior.  

S-a procedat la verificarea lui Beniamin I. în bazele de date a Poliției Române ocazie cu care s-a constatat faptul că cel în cauză nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here