More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr a fost tâlhărit în parcul central din Rădăuți fiind lăsat fără pantaloni. Agresorii au fost prinși de polițiști și băgați după gratii

  La data de 22 martie 2024, la ora 20.05, Cristian T., din municipiul Rădăuți, a reclamat prin 112 faptul că a fost bătut de doi indivizi, care i-au furat două perechi de pantaloni.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că autorii faptei sunt Maximiliano L., de 17 ani, și Iulian B., de 18 ani. Anchetatorii au stabilit că cei doi tineri au aflat că Cristian T. are la vânzare două perechi de pantaloni Nike pe care cerea suma de 300 de lei. Aceștia l-au atras pe reclamant în parcul din zona centrală din Rădăuți, unde l-au lovit cu pumnii și i-au furat cele două perechi de pantaloni.

  Maximiliano L. și Iulian B. au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Ei au fost introduși în Arestul IPJ Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles