Ritmic Suceava

La 31.07.2020, ora 17.46, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat de 35 ani a fost bătut de fratele său.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului a fost identificat apelantul care a declarat că în timp ce se afla în apartamentul părinţilor unde locuieşte împreună cu aceştia şi cu fratele său, de 40 ani, pe fondul unei discuţii în contradictoriu, a fost lovit cu pumnul în zona feţei.  Agresiunea a fost comisă de fratele său.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului şi i s-a adus la cunoştinţă că are dreptul să depună plângere penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi să solicite emiterea unui ordin de protecţie împotriva autorului agresiunii, acesta afirmând că nu solicită emiterea unui astfel de ordin.

A fost întocmit proces-verbal de constatare cu privire la cele de mai sus, şi i-a fost înmânat apelantului un formular de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a se adresa ulterior, dacă doreşte, instanţei de judecată.

Cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Pol. Mun. Suceava – Compartimentul Proximitate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violență în familie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here