More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Accident cu doi răniți produs într-o intersecție din Suceava de un șofer care nu a acordat prioritate

  La 31.07.2020, în jurul orei 22.30, un bărbat, de 34 ani, din comuna Ipotești, în timp ce conducea autoturismul Audi A4 având direcție de deplasare strada Gării spre strada Traian Vuia, din municipiul Suceava, când a ajuns la intersecția cu strada Cernăuți, nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și intrat în coliziune cu autoturismul BMW care circula din direcția strada Traian Vuia – strada Grigore Alexandru Ghica condus regulamentar de un tânăr de 28 ani, din orașul Salcea.

  În urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat rănirea ușoară a șoferului din Audi și a unei tinere, de 20 ani, din Salcea, pasageră în BMW.

  Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză se efectuează cercetări față de bărbatul de 34 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles