More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un sucevean a fost arestat preventiv după ce a abuzat sexual două minore aflate temporat în grija lui

  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au pus în mișcare acțiunea penală față de inculpatul Cătălin Maidan sub aspectul comiterii a două infracțiuni de agresiune sexuală în formă continuată, o infracțiune de viol și o infracțiune de corupere sexuală a minorilor în form continuată.

  În sarcina inculpatului s-a reținut faptul că, în mod repetat şi în baza aceleeaşi rezoluţii infracţionale, a săvârşit un număr nedeterminat de acte de natură sexuală asupra a două persoane vătămate minore, de natură a-i produce inculpatului satisfacție sexuală, respectiv a întreţinut un act sexual cu o a treia, în timp ce persoanele vătămate minore se aflau temporar în grija sa, profitând de imposibilitatea acestora de a-şi exprima voinţa, generată de vârsta prea fragedă pentru a înțelege ce se întâmpla.

  La data de 28 februarie 2024, faţă de suspectul Cătălin Maidan s-a dispus măsura preventivă a reţinerii, pentru o durată de 24 de ore.

  La data de 29 februarie 2024, inculpatul Cătălin Maidan a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

  Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.

  Menţionăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles