More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un șofer beat s-a oprit cu mașina într-un stâlp din Mitocu Dragomirnei

  La data de 9 iulie 2024, în jurul orei 17.40, Alexandru C., în vârstă de 62 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea o autoutilitară marca Renault pe strada Țărăncii din satul Mitocași, comuna Mitocu Dragomirnei.

  Șoferul a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și intrând frontal într-un stâlp de beton aparținând societății Delgaz Grid, folosit pentru electricitate și fibră optică, amplasat pe acostament.

  Impactul a provocat distrugerea stâlpului de beton și a avariat o porțiune de 2,7 metri din gardul de lemn al curții imobilului aparținând Elenei I..

  În urma accidentului, șoferul, identificat ulterior ca fiind Alexandru C., a suferit vătămări corporale ușoare. A fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale.

  Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de alcool de 0,68 mg/L în aerul expirat. Ulterior, i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru a stabili cu exactitate nivelul alcoolemiei.

  În urma incidentului, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles