More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un primar a murit după ce a intrat cu mașina într-un camion plin cu lemne (NAȚIONAL)

  Costel Mateiu era primar în comuna Cîmpuri, din anul 2012. El a murit într-o coliziune care s-a produs intre un autocamion şi un autoturismul în care se afla.

  Costel Mateiu, primarul comunei vrâncene Cîmpuri, a murit în această seară într-un accident produs între Focșani şi Bolotești.

  Potrivit poliţiei, accidentul a avut loc pe fondul unui carosabil umed. 

  Autoturismul Opel în  care se afla Costel  Mateiu, care se deplasa dinspre Focsani către Bolotesti, a ajuns în curbă, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autocamion plin cu lemne.

  De asemenea, o altă persoană rănită în accident, aflată în camionul cu lemne, a fost declarată decedată. 

  Echipajele medicale au preluat şi 3 persoane rănite (dintre care una în stare de inconştienţă), pe care le-au transportat la Spitalul Judeţean „Sf. Pantelimon” din Focşani.

  „Astăzi, 22 iulie, în jurul orei 19:25, un apel primit la numărul unic de urgenţă 112 anunţa despre producerea unui accident rutier pe DN 2D la ieşirea din localitatea Focşani spre Boloteşti, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 4 echipaje ale I.S.U Vrancea, cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. În urma evenimentului au rezultat 5 victime de sex masculin, dintre care 2 victime decedate, 2 victime conştiente şi 1 victimă inconştientă. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea a 4 victime (1 din autocamion şi 3 din autoturism), iar paramedicii, împreună cu echipajele medicale, au acordat primul ajutor calificat la faţa locului victimelor ce prezentau semne vitale. Ulterior, echipajul SMURD a preluat un pacient conştient, în vârstă de 18 ani, cu multiple traumatisme şi fracturi, pe care l-au transportat la U.P.U Focşani. Celelalte 2 victime au fost preluate de echipajele SAJ. La locul intervenţiei, după finalizarea acţiunii, s-a deplasat o automacara din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, pentru eliberare părţii carosabile”, potrivit ISU Vrancea.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles