Ritmic Suceava

Ieri dimineață, un grav accident rutier a avut loc în Belgia, pe E403 din Moorsele, lângă Wevelgem, când un muncitor care lucra la marcaje rutiere a fost lovit mortal de un camion. Victima este Mihai Obreja, un bărbat de 48 de ani din municipiul Fălticeni.

Tragedia s-a produs în jurul orei 06.00 dimineața. Un camion care transporta un container l-a lovit pe fălticenean. Acesta îndepărta semnele de circulație și semnalizare după ce făcuse lucrări de întreținere pe timp de noapte împreună cu niște colegi.

La un moment dat a fost lovit brusc de un camion și aruncat în afara drumului. Șoferul camionului, care a fost avariat în dreapta față, a observat că a lovit „ceva”, dar nu a putut să se oprească imediat. Așadar, bărbatul a întors la nodul cu A19 pentru a reveni la locul accidentului.

Paramedicii au încercat să-l resusciteze pe Mihai Obreja, dar efortul lor s-a dovedit a fi în zadar.

Circumstanțele exacte ale accidentului sunt deocamdată neclare. Un procuror a preluat ancheta. Ciudat este că utilajul cu platformă folosit de fălticenean nu a fost atins deloc. Șoferul camionului a ieșit negativ atât la etilotest, cât și la drugtest.

Mihai Obreja era căsătorit și avea doi copii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here