FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

Poliția Municipiului Fălticeni instrumentează dosarul penal față de suspectul Alexandru Moldovan sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă. La data de 27.05.2021, în jurul orei 10.35, acesta a fost identificat pe strada Ana Ipătescu în zona gangului ce face legătura cu Bulevardul Revoluției din municipiul Fălticeni, deținând asupra sa într-un bagaj voluminos de culoare roșie, un număr total de 200 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară pentru care nu a putut prezenta documente legale.

Având în vedere perseverența infracțională a suspectului, respectiv la data de 10.02.2021, împotriva sa s-a întocmit rechizitoriul într-un alt dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă pentru  fapte comise în anul 2020, s-a dispus reținerea suspectului Alexandru Moldovan pe o perioadă de 24 de ore începând cu data de 02.06.2021.

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului de investigare a Criminalitătii Economice Fălticeni, urmând a se dispune soluție procedurală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here