More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un botoșănean beat și fără permis care s-a pornit spre casă din Suceava cu bicicleta s-a răzgândit și furat o mașină, fiind oprit de polițiști, la Salcea

  În noaptea de 29 spre 30 martie 2024, în jurul orei 00.00, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 29, pe raza localității Plopeni, oraș Salcea, o autoutilitară la volanul căreia se aflla Daniel Scripca, de 26 de ani, din comuna Dimăcheni, județul Botoșani.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că tânărul nu are permis de conducere. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Botoșăneanul le-a spus agenților că se plimba cu bicicleta prin cartierul Burdujeni când a văzut vehiculul parcat pe marginea drumului. El a încercat portierele și a observat că automobilul era deschis. A pătruns în interior, a găsit cheia de rezervă și pornit autoutilitara dorind să pornească spre localitatea Brăiești din județul Botoșani.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles