More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bătrân de 75 de ani din Siret și-a pus capăt zilelor

  Un incident tragic a avut loc în orașul Siret, unde un bărbat în vârstă de 75 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuință. La data de 15 iunie 2024, în jurul orei 17.15, Poliția orașului Siret a fost alertată printr-un apel la 112 de către personalul Serviciului de Ambulanță Siret, care a anunțat descoperirea.

  Nicolai U. locuia singur în orașul Siret. La data de 15 iunie a.c., la ora 17.00, Margareta U., cumnata lui, a venit în vizită la acesta și l-a găsit într-o stare tragică. Bătrânul era în genunchi într-una dintre camerele locuinței, având o sfoară de la baloții de paie legată în jurul gâtului. Femeia a apelat imediat la numărul de urgență 112 pentru ajutor.

  La fața locului a sosit rapid un echipaj de ambulanță care, din păcate, nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Din primele verificări, s-a stabilit că Nicolai U. nu fusese văzut de la data de 11 iunie 2024. Îngrijorată de lipsa de răspuns la apelurile telefonice, cumnata sa a decis să-l viziteze la domiciliu, moment în care a descoperit tragedia.

  Autoritățile au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”, urmând ca necropsia să stabilească cu exactitate cauza decesului. Poliția continuă cercetările pentru a clarifica toate circumstanțele acestui eveniment nefericit.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles