More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Pompierii voluntari din Bosanci s-au dovedit a fi cei mai buni din județ în urma unei competiții desfășurate pe Stadionul „1 Mai” din Suceava

  Sâmbătă, 15 iunie, pe Stadionul „1 Mai”, din municipiul Suceava, s-a desfășurat etapa județeană a concursurilor Serviciilor Voluntare/Private pentru Situații de Urgență (SVSU/SPSU) din județul Suceava.

  Competiția a reunit echipe de pompieri de la Serviciile voluntare pentru situații de urgență din localitățile Bosanci, Cacica, Crucea și Salcea, dar și de la Serviciile private pentru situații de urgență ale operatorilor economici „Egger România” și „Rompetrol Downstream”, punctul de lucru Vatra Dornei.

  Participanții și-au pus la încercare abilitățile, curajul și spiritul de echipă în trei probe: ștafeta de 4×100 m, pista cu obstacole și dispozitivul de intervenție.

  Echipele câștigătoare au fost, la SVSU, locul 1 – SVSU Bosanci, iar la SPSU, locul 1 – SPSU Egger România.

  Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava felicită toate echipele participante pentru implicare și dăruire.

  Dorim să subliniem importanța vitală a Serviciilor voluntare pentru situații de urgență (SVSU) în derularea misiunilor specifice, în slujba cetățenilor.

  Pompierii voluntari sunt și ei adevărați eroi ai comunităților noastre, care dau dovadă de curaj, dăruire și spirit de echipă excepționale, fiind mereu pregătiți să intervină în situații de urgență.

  Le mulțumim din suflet pentru tot ceea ce fac!

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles